AFTER HIKE

Efter att du har vandrat i tre dagar över kustnära berg, genom djupa skogar och längst kusten är du värd att slå dig ner och njuta lite. Missa inte att slå dig ner i FriluftsByns Toppstuga en stund innan du går imål i FriluftsByn och slår dig ner för att koppla av och njuta av bedriften!

FriluftsByns Toppstuga: 12:00 – 16:00

Många vandrare börjar firandet redan vid FriluftsByns Toppstuga. När du når denna checkpoint har du bara 1,5 kilometer kvar till målgången vid FriluftsByn och du har klarat av de tuffaste partierna. I FriluftsByns Toppstuga kan du njuta av grymma våfflor och svalkande drycker så ta med dig kort eller kontanter. Se bara till att börja vandra vidare innan klockan slår 16:00 för att gå i mål innan 18:00.

After Hike i FriluftsByn: 15:00 – 00:00

När du passerar mållinjen vid FriluftsByn har du varit ute och vandrat i tre dagar. Nu är det hög tid att ta av sig ryggsäcken, slå sig ner vid elden och njuta av bedriften. I FriluftsByn kan du köpa hamburgare och korv som du själv kan grilla. Under kvällen kan du lyssna på härlig livemusik tillsammans med övriga deltagare. Många vandrare väljer att stanna en extra natt för att hinna med att upptäcka lite mer av Höga Kusten dagen efter målgången.

after hike high coast hike 1
Slå dig ner och njut av sällskapet av andra vandrare.

after hike high coast hike 2
Lite senare på kvällen drar bandet igång.

after hike high coast hike 3
På kvällarna tänder vi fler eldar och myser vidare.

after hike high coast hike 4