24 hour meals hoga kusten

OutMeals

Vi har ställt höga krav på de måltider som du får med dig ut på vandringen. Endast det bästa är bra nog och därför har vi valt att samarbeta med OutMeals som bland annat utvecklar måltidslösningar till Svenska Försvaret.

Rejäla och smakrika måltider!

De måltider du får med dig ut på Höga Kusten Hike är utvecklade av OutMeals. Vi har valt OutMeals som måltidsleverantör då de har stor erfarenhet av frystorkad mat och erbjuder riktigt bra måltider.

Det som gör Expedition Meal bättre än de billigare frystorkade måltiderna du hittar i sportbutiker är bland annat att varje rätt innehåller stora mängder frukt eller grönsaker. De är även helt utan smakförstärkare vilket gör skillnaden mellan lagad mat och frystorkat mycket liten. Man har helt enkelt valt bra ingredienser istället för att välja sämre råvaror och lösa smaken med tillsatser. Vi tror det är något du kommer att uppskatta under matrasterna.

OutMeals och Höga Kusten Hike

Vi tycker det är riktigt kul att representanter från OutMeals kommer att vara på plats under vandringen och berätta mer om sina måltider. Det är extra kul att de även följer med ut på vandringen.

Om OutMeals