VOLONTÄR

Vill du lära känna likasinnade människor och dela glädjen med hundratals vandrare? Då kanske ett volontärsarbete på Höga Kusten Hike något för dig.

Volontärsarbetet är ett oavlönat arbete där du får viss ersättning i form av arbetskläder och friluftsutrustning från våra partnerföretag. Du betalar din egen resa till Skuleberget, men väl på plats så står vi för mat, transporter och boende. Du måste vara minst 18 år.

Totalt arbetar 16 glada funktionärer från hela Sverige med Höga Kusten Hike.  Arbetet innefattar allt från att registrera in vandrare vid start, checkpoints och målgång till att gå hela sträckan som trivselguide, stödja våra partnerföretag och hjälpa till längs banan.

hoga kusten hike vandringen

HÖGA KUSTEN HIKE – GLÄDJE

Som volontär är du en viktig pusselbit i att bjuda de långväga vandrarna på en av deras livs största äventyr. Tidigare funktionärer väljer att återkomma för den glädje som smittar av sig från vandrarna och den gemenskap som skapas längst leden.

hoga kusten hike - gemenskap

FUNKTONÄRSMIDDAG – GEMENSKAP

På söndag kväll samlas alla funktionärer i Skulebergets Toppstuga för funktionärsmiddag (taco buffe). Här firar vi vår insats och passar på att umgås med de vandrare som gått imål under söndagen.