Home PageOm oss

Om Oss

Höga Kusten Hike arrangeras av FriluftsByn tillsammans med några av Sveriges ledande friluftsföretag samt en grupp som kallar sig FriluftsKollektivet.

Vår målsättning är att du skall hitta all information du behöver om Höga Kusten Hike på denna hemsida.

Under “Anmälan” hittar du allt du behöver veta kring hur du anmäler dig. Under “Vandringen” hittar du mer om själva sträckan och vart du kan övernatta. Under “Förberedelser” hittar du allt om boende och resa, samt hur du förbereder dig inför vandringen.

Om du har frågor, börja gärna med att titta igenom dessa flikar. Det ger oss mer tid att säkerställa att du får en så bra upplevelse som möjligt. Vi svarar gärna på frågor via e-post men eftersom det är många deltagare kan det ibland dröja att få svar.

Vi gör även allt vi kan för att försäkra oss om att informationen på denna hemsida är korrekt – men vi är bara människor, därför förbehåller vi oss för eventuella fel och ändringar. Kontakta oss gärna om du hittar några knasigheter. Du hittar våra kontaktuppgifter här till vänster.

Jag vill även ta tillfället i akt att tacka Länsstyrelsen Västernorrland samt de markägare vars mark vi passerar under vissa sträckor. Utan er hjälp hade denna glädjestund i naturen och välbehövliga paus från vardagen inte vart möjlig. Tack!

Vi ses där ute!
Jerry, FriluftsByn.

 

 

Om Hoga Kusten Hike